Razende Vanhaezebrouck haalt na Club Brugge verwoestend uit

Razende Vanhaezebrouck haalt na Club Brugge verwoestend uit
Zondag 21 mei 2017 - 18:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft bij Proximus 11 zwaar uitgehaald na de refs. De AA Gent-trainer deed dat na de 2-1-nederlaag bij Club Brugge.

"Het is wonderbaarlijk dat we nog zestien punten gehaald hebben in deze play-offs als je alle beslissingen ziet”, zei Vanhaezebrouck in een eerste reactie bij Proximus 11. “We hebben er geen één mee gehad, allemaal waren ze in ons nadeel."

"Ook vandaag weer had er iemand van Club Brugge uitgesloten moeten worden en hadden we een penalty kunnen claimen. Hun tweede doelpunt kwam er uit buitenspel, net zoals we zo ook al goals moesten incasseren tegen Charleroi en op Oostende. Tegen Charleroi hadden we ook een penalty moeten krijgen."

"In de reguliere competitie was het erg – ik had gehoopt dat het in de play-offs beter zou zijn, maar het was eigenlijk nog erger. Ik ben fier op mijn spelers dat ze ondanks het feit dat we alle matchbeslissende fases tegen ons kregen, toch nog 16 op 30 gepakt hebben. Ach, daarmee moeten we leren leven. Je wordt maar groot met de jaren en we hebben nu ervaren dat we nog niet groot genoeg zijn.”

TAGS  I  gent  I   vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024