Rapid Wenen-coach kent zwakke plek van Genk: "Dat bewijzen de cijfers"

Rapid Wenen-coach kent zwakke plek van Genk:
Donderdag 24 november 2016 - 13:33   I  

Vanavond staat er voor RC Genk een levensbelangrijke wedstrijd in de Europa League op het programma. Tegen Rapid Wenen moet er absoluut gewonnen worden als de Limburgers Europees willen overwinteren.

Damir Canadi is nog maar zo'n twee weken aan de slag als coach bij Rapid Wenen, maar heeft RC Genk al goed bestudeerd. "Dit is mijn eerste Europese opdracht. Ik moest mijn team op drie dagen klaarstomen", aldus Canadi op de persconferentie. "Maar toch zijn wij naar Genk gekomen om de drie punten te veroveren. Deze wedstrijd is zeer belangrijk voor mijn team. Het zelfvertrouwen is er maar wij beseffen ook dat Genk een sterke, aanvallende en technische ploeg is. De cijfers bewijzen echter dat hun verdediging niet altijd even secuur is, en als profs moeten wij daar ons zelfvertrouwen uit putten."

Ook Rapid Wenen kan nog doorstoten, dan moet het wel winnen tegen Genk. "Bij aanvang leek Bilbao de grote favoriet, maar alle ploegen bleken aan elkaar gewaagd, de rangschikking is dus zeer spannend. Alle ploegen kunnen nog doorstoten. Ik heb het team nauwelijks twee weken onder mijn leiding. Vorige week in de competitie was het zeker niet zo goed als ik hoopte, maar ik verwacht nu een reactie".

TAGS  I  Rapid Wenen  I   RC Genk  I   Damir Canadi

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024