Rampscenario dreigt voor Club Brugge: "Niet gekregen wat het verdiende"

Rampscenario dreigt voor Club Brugge:
Zondag 14 januari 2018 - 10:45   I  

Gisteren ging Cercle Brugge op een diefje winnen bij Beerschot Wilrijk, waarmee het meteen ook een gouden zaak doet in het klassement. Cercle staat momenteel op kop in de tweede periode en heeft dus nog steeds zicht op promotie naar 1A. Lierse kan momenteel nog wel over Cercle wippen.

Het was wel met de nodige portie geluk dat Cercle gisteren ging winnen. Dat moest ook trainer Vercauteren toegeven na de wedstrijd. "We werden gediend door de voetbalgoden. In de laatste minuten hebben we de juiste vorm gevonden en ook een portie geluk speelde mee. Beerschot Wilrijk heeft eigenlijk niet gekregen wat het verdiende", aldus Vercauteren in Gazet van Antwerpen.

Dat is dan weer slecht nieuws voor Club Brugge, want daar moeten ze hun stadion delen met buur Cercle. De verstandhouding tussen beide ploegen zit echter helemaal niet goed en de kwestie rond de aanleg van een nieuwe voetbalmat heeft die relatie geen deugd gedaan.

Als Cercle Brugge terug naar het hoogste niveau zal klimmen, dan worden de machtsverhoudingen terug wat hersteld, waardoor ook Cercle opnieuw wat meer in de pap te brokken zal hebben. Net dat proberen ze al jaren tegen te houden bij Club Brugge.

Het is dan ook al een tijdje duidelijk dat de bouw van een nieuw stadion hoogst noodzakelijk is voor Club Brugge, maar dat stadion komt maar niet van de grond. Het rampscenario dreigt dan ook voor Club, namelijk opnieuw het stadion delen met Cercle op het hoogste niveau.

 

Poll: Moeten Cercle en Club in een apart stadion spelen?

TAGS  I  Cercle Brugge  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024