Ramp dreigt voor Alderweireld: "Risico is groot"

Ramp dreigt voor Alderweireld:
Donderdag 30 november 2017 - 23:21   I  

Toby Alderweireld staat nu al een tijdje aan de kant en moet zo vanop de tribune toekijken dat zijn club, Tottenham, de voeling aan het verliezen is met de top.

In Van Gils en gasten was de Rode Duivel vanavond te gast. Daarin vertelde hij over zijn blessure en dat was toch even verschieten. Hij moet zijn herstel namelijk rustig aanpakken, want anders kan hij weleens 14 weken out zijn.

"Ik heb een serieuze spierscheuring en het risico om te hervallen is groot. Als de spier volledig afscheurt, wacht een operatie en een revalidatie van 14 weken. Daarom proberen we de spier op de juiste manier zoveel mogelijk te belasten. Over 2 weken moet ik onder de scanner en gaan we kijken hoeveel de spier al hersteld is en hoeveel we kunnen pushen", aldus Alderweireld.

Alderweireld vertelde ook dat het moeilijk is om niet te kunnen spelen. Zeker nu dat zijn ploeg het zo moeilijk heeft. "Het is niet leuk om te moeten toekijken als je team het moeilijk heeft. Het motiveert om nog sneller en nog beter te willen terugkeren. Het is mijn doel om zo snel mogelijk terug fit te zijn, maar ik moet mijn tijd nemen."

Poll: Kunnen de Rode Duivels Alderweireld missen?

TAGS  I  Alderweireld  I   Tottenham  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024