Raman laat zich verrassend uit over zijn kopbaldoelpunt twee weken na schedelbreuk

Raman laat zich verrassend uit over zijn kopbaldoelpunt twee weken na schedelbreuk
Vrijdag 09 december 2016 - 13:32   I  

Benito Raman deed gisteren de hoop bij Standard wat opflakkeren met een laat doelpunt tegen Ajax. Het bleef echter bij een gelijkspel, waardoor Standard Europees niet overwintert.

“We hadden het nochtans in eigen handen”, zuchtte Raman achteraf. “We hebben het in onze thuismatchen laten afweten. Drie keer gelijk, dat is te weinig. Tegen Ajax is dat geen schande. Als je ziet wat voor jong talent ze hier weer allemaal aan de aftrap brengen. Straf.”

Iedereen verwachtte Raman in de basis, maar hij zat op de bank. Hij viel in en scoorde met het hoofd, zijn zwaar hoofdletsel speelde hem duidelijk geen parten meer. “Ik had ook verwacht dat ik zou starten, maar de trainer besliste er anders over. Dan is het aan mij om via een invalbeurt te tonen dat ik wel klaar ben om te starten. En dat heb ik toch gedaan denk ik. Met een kopbaldoelpunt, zowaar. Zonder masker ook (hij liep twee weken geleden een zwaar hoofdletsel op, nvdr). Ik heb gewoon mijn hoofd tegen de bal gezet, zonder na te denken (lacht).” 

TAGS  I  Benito Raman  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024