Raakt toptransfer van Teodorczyk in stroomversnelling door Romelu Lukaku?

Raakt toptransfer van Teodorczyk in stroomversnelling door Romelu Lukaku?
Woensdag 15 maart 2017 - 14:45   I  

Het nieuws over Lukasz Teodorczyk sloeg gisteren als een bom in bij Anderlecht. De Pool zou uiteindelijk dan toch niet definitief overgenomen worden. Er moet nog een persoonlijk akkoord gevonden worden.

Ook al vindt Teodorczyk alsnog een akkoord met Anderlecht, dan zal de spits wellicht toch nog vertrekken. Hij beseft dat de recordsalarissen van Anderlecht niet kunnen tippen aan de lonen uit het buitenland. Het Belang van Limburg noemt Everton, West Brom en AC Milan als de meest concrete clubs.

Vooral de situatie bij Everton is interessant. Daar raakte immers bekend dat Romelu Lukaku geen nieuw contract zal tekenen. Hij wilde een afkoopsom in zijn contract zodat hij alsnog zou kunnen vertrekken in de zomer, maar daar ging Everton niet mee akkoord. Nu wil Lukaku een transfer forceren door niet bij te tekenen. Zo ligt het lot van Teodorczyk ook deels in handen van Lukaku. Als de Rode Duivel vertrekt, wordt Teodorczyk wellicht de directe vervanger. Everton zal in ieder geval genoeg geld vangen voor Lukaku om Teodorczyk te halen. Zo zal Lukaku deze zomer ongewild een grote rol spelen in de transfer van de Pool.

TAGS  I  romelu lukaku  I   everton  I   lukasz teodorczyk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024