Publiekslieveling haalt snoeihard uit naar KV Mechelen

Publiekslieveling haalt snoeihard uit naar KV Mechelen
Zaterdag 15 juli 2017 - 10:03   I   door Redactie

Bij KV Mechelen hopen ze dit jaar eindelijk wél eens play-off 1 te halen. Al zal het dat doen zonder één van zijn publiekslievelingen en die heeft het daar moeilijk mee.

Xavier Chen zet een punt achter zijn actieve voetbalcarrière, schrijft Het Nieuwsblad. De verdediger verlaat 'zijn club' KV Mechelen met een erg zuur gevoel. "Sommige mensen hebben me heel zwaar ontgoocheld.”

Het zit namelijk zo: er was een mondeling akkoord tussen Chen en de club om eer nog een jaartje bij te doen, maar uiteindelijk zette Malinwa hem op straat. 

“Hoe dat aankwam? Als een klap in mijn gezicht. In de winterstop kwam de club zelf met het voorstel om de optie in mijn contract te lichten. Ik stemde in op voorwaarde dat iedereen binnen de club 100 procent achter die beslissing stond. Zowel het bestuur als de coach hebben me toen verzekerd dat ze op me rekenden. We hebben toen een mondeling akkoord gesloten. Als Ferrera dan twee maanden later opeens zegt Ik reken niet meer op je voelde ik me natuurlijk wel bedrogen.”   

TAGS  I  chen  I   kv mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024