PSG vecht terug en sleept gelijkspel uit de brand dankzij ontketende Cavani

Zondag 11 december 2016 - 22:29   I

Het zag er even benard uit voor PSG, maar het heeft een 0-2-achterstand kunnen ombuigen in een 2-2-gelijkspel. Zo heeft Nice nog altijd een voorsprong van vier punten op PSG en wordt het opnieuw leider.

In de eerste helft werd PSG overspoeld. Er was geen houden aan Nice. Cyprien bracht de bezoekers op voorsprong met een geweldige vrije trap. Net voor rust verdubbelde Pléa de score na geklungel in de defensie van PSG.

Na de rust kregen we een ander PSG te zien. Op een kwartier tijd werkte Cavani de achterstand weg. Eerst trapte hij de bal knap binnen na een prima voorzet van Aurier, die de voorkeur kreeg op Meunier, daarna maakte hij gretig gebruik van mistasten van de Nice-doelman. Nice bracht Balotelli nog, maar ook die kon niet scoren. PSG liet in het slot Thomas Meunier nog invallen voor Di Maria. Zo wilden ze duidelijk geen doelpunt meer incasseren. De wedstrijd eindigde dan ook op 2-2.

PSG - Nice 2-2

32' Cyprien 0-1, 45+3' Pléa 0-2, 46' Cavani 1-2, 60' Cavani 2-2