PSG maakt moedig Anderlecht koud af

Woensdag 18 oktober 2017 - 22:36   I   door Redactie

Anderlecht heeft niet kunnen stunten tegen Paris Saint-Germain. Na een verdienstelijke prestatie verloor paars-wit met 0-4.

Al in de tweede minuut ging het mis voor de thuisploeg. Mbappé trapte het leer tussen de benen van Matz Sels. Anderlecht was echter niet aangeslagen en kreeg kansen. Onder meer voor Onyekuru en Teodorczyk. De thuisploeg vergat echter te scoren en liep kort voor de rust tegen de 0-2 aan. Ditmaal scoorde Cavani nadat Sels eerst nog een schot van Neymar had gered.

In het begin van de tweede helft ontsnapte Anderlecht aan een derde doelpunt. Cavani knalde het leer tegen de dwarsligger. Met een vrije trap zorgde Neymar wat later toch voor de 0-3. Anderlecht moest de kelk toch nog tot op de bodem ledigen. Ook invaller Angel Di Maria pikte zijn doelpuntje nog mee. Zo werd het nog een heel zwaar verdict voor de thuisploeg.