'PSG loopt monstertransfer mis, Neymar is razend'

'PSG loopt monstertransfer mis, Neymar is razend'
Maandag 08 januari 2018 - 12:30   I  

De Braziliaan Neymar loopt er dezer dagen ongelukkig bij. De reden daarvoor is simpel: de transfer van Philippe Coutinho. Het goede maatje van Neymar ruilde Liverpool in voor FC Barcelona.

Nochtans probeerde Paris Saint-Germain Coutinho in allerijl nog naar Parijs te halen. Afgelopen zomer, toen Neymar bij de Franse topclub tekende, beloofde grote baas Nasser Al-Khelaïfi zijn recordaanwinst nog dat hij er alles zou aan doen om ook Coutinho naar het Parc des Princes te halen.

Het is een publiek geheim dat Neymar en Coutinho heel goed met elkaar opschieten. Neymar wilde zijn maatje graag bij hem in de ploeg, maar zover kwam het dus niet. PSG wilde van Coutinho de tweede best betaalde speler van de ploeg – Na Neymar – maken, maar de kersverse aanwinst legde het voorstel naast zich neer.

Dat Coutinho uitgerekend voor Barcelona koos, moet toch zijn aangekomen bij Neymar. De kans is klein dat de twee in de nabije toekomst bij dezelfde club zullen spelen. Het is dan ook duidelijk: gelukkig zal Neymar er niet van worden.

Poll: Had jij Coutinho liever bij PSG gezien?

TAGS  I  Neymar  I   Coutinho  I   PSG  I   Liverpool  I   Barcelona

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024