Proto speelt sowieso de bekerfinale niet voor KV Oostende, maar zijn reactie daarop is fantastisch

Proto speelt sowieso de bekerfinale niet voor KV Oostende, maar zijn reactie daarop is fantastisch
Maandag 13 maart 2017 - 10:15   I  

Na maanden blessureleed mocht Silvio Proto gisteren nog eens spelen tegen Standard. Volgende zaterdag speelt Oostende de bekerfinale tegen Zulte Waregem. In die wedstrijd zal Proto sowieso niet in actie komen.

"Het was een fantastisch gevoel om weer op het veld te staan", zei de doelman van Oostende bij Sporza. "Ik moet de coach bedanken voor deze kans, ik heb vier maanden gewacht op dit moment. Ook met mijn knie ging het aardig. Ik had weinig last van pijntjes en heb me eigenlijk echt geamuseerd. De wedstrijd mocht gerust nog wat langer duren voor mij."

Er werd uiteindelijk niet gewonnen tegen Standard, het werd 2-2 en Proto kreeg een penalty tegen. "Ik ben een beetje gefrustreerd, omdat ik die penalty had kunnen pakken, maar ik gleed weg. Ik ben wel blij dat ik bijna weer op mijn niveau ben."

Zaterdag staat de bekerfinale op het programma. Dat Proto dan een stapje opzij moet zetten, vindt hij niet erg. Meer zelfs, hij wil Dutoit zo goed mogelijk voorbereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Zulte Waregem. "De coach heeft Dutoit een beetje gespaard voor de bekerfinale. Ik zal zijn eerste supporter zijn en ik zal mijn best doen om hem zo goed mogelijk klaar te stomen."

TAGS  I  silvio proto  I   kv oostende  I   william dutoit

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024