Productieve Perbet knalt Kortrijk voorbij Antwerp naar achtste finales

Woensdag 29 november 2017 - 21:52   I

KV Kortrijk heeft zich woensdagavond in de Beker van België herpakt na een pijnlijke competitienederlaag tegen RSC Anderlecht. In het Guldensporenstadion ging Royal Antwerp FC na een onderhoudende wedstrijd voor de bijl met 4-2.

Op slag van rust klom Kortrijk via Stojanovic op voorsprong. Tot dat moment was de wedstrijd in evenwicht, maar de bezoekers trokken wel met een achterstand richting de kleedkamer.

Rond het uur ging het plots snel. Perbet maakte twee doelpunten in drie minuten en Ouali maakte er nog eens vijf minuten later zelfs 4-0 van. Toch was het nog niet voorbij, want in het slot kwam Antwerp via Ghandri en Owusu nog terug tot 4-2. Daar bleef het echter bij, en zo stoot Kortrijk door naar de achtste finales van de beker.

Poll: Kan Kortrijk de beker winnen?