Preud'homme weet niet wat het ziet van concurrent uit play-off 1 en haalt zwaar uit

Preud'homme weet niet wat het ziet van concurrent uit play-off 1 en haalt zwaar uit
Zaterdag 08 april 2017 - 08:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck legde op de website van AA Gent alle schuld voor de potige wedstrijd tegen Club Brugge bij de tegenstander. Het zijn opmerkingen die bij Michel Preud'homme zijn aangekomen.

Preud'homme schrok zich rot toen hij de uitspraken van Vanhaezebrouck las. “Ze praten bij Gent veel. En dan vooral heel veel over Club Brugge. En dan veranderen ze blijkbaar wel eens van mening. Twee seizoenen geleden gaf Europees voetbal een boost, dit jaar was het een probleem. Eerst waren ze wel, dan weer niet en dan weer wel voor voetbal op maandag", aldus Preud'homme in Het Nieuwsblad.

"En voor de match van zondag zeiden ze: Club past zich altijd aan ons aan. Maar achteraf zei de trainer van Gent wel: Club wilde met kracht spelen en dus heb ik gekozen voor die en die vechters. Wie past zich dan aan? Ik volg ze vaak niet meer. En ik heb al die energie niet om mij daar mee bezig te houden. Waarom doen ze dat? Kijk naar het begin van de match en je ziét wie agressief heeft gespeeld. Wie eindigt met twee gekwetsten?! Wij zijn binnen de limieten gebleven. Zij niet.”

TAGS  I  gent  I   club brugge  I   preud'homme

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024