Preud'homme krijgt sollicitatie uit zeer verrassende hoek: "Ik vind dat ik een kans verdien bij Club"

Preud'homme krijgt sollicitatie uit zeer verrassende hoek:
Vrijdag 13 januari 2017 - 22:17   I   door Redactie

Ahmed Touba mocht mee op winterstage met Club Brugge. De 18-jarige flankverdediger barst van de ambitie en het zelfvertrouwen. Hij voelt zich zelfs al klaar om in de basis te staan.

“Ik blijf vooruitgaan. Waarom op een dag geen match spelen? Ik behoorde dit seizoen al drie keer tot de selectie, waarbij ik op de bank zat. Dat is een extra motivatie. Omdat je dan beseft hoe dicht je bij je debuut staat. Dan ga ik nog harder werken om die eerste speelminuten te verzamelen", aldus Touba in Het Laatste Nieuws.

"De beslissing ligt uiteraard bij de trainer", vervolgt de Belg, die ook nog over de Franse en de Algerijnse nationaliteit beschikt. "Maar persoonlijk vind ik dat ik hard genoeg werk en goed genoeg train om toch eens mijn kans te krijgen. Er ontbreekt me niet meer zoveel, denk ik. Het ritme van een eerste klassewedstrijd natuurlijk, maar dat kan je pas oppikken als je speelt. De focus ook die je direct van de eerste minuut moet hebben. Daar zit toch nog een groot verschil met een beloftenmatch.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Ahmed Touba

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024