Preud'homme heeft serieuze waarschuwing voor zijn spelers: "Dringend!"

Preud'homme heeft serieuze waarschuwing voor zijn spelers:
Vrijdag 02 december 2016 - 15:35   I  

Michel Preud'homme droomde begin deze week nog volop van de dubbel, maar die droom is nu compleet aan diggelen geslagen. Er rest nu enkel nog de competitie.

Dit weekend neemt Club Brugge het op tegen KV Oostende. Zij doen het de laatste tijd uitstekend. "De kustploeg rijgt de goede resultaten aan elkaar", wist Preud'homme te vertellen op de persconferentie. "Genk met zware winstcijfers opzij zetten en je (moeilijk) kwalificeren voor de Croky Cup zorgt voor een boost. Onze rekensom is dus makkelijk. We hebben geen krediet meer over. Club moet er nu alles aan doen om in de kortste keren weer spaarcenten te vergaren." 

Nu Club enkel nog voor de titel speelt, wil Preud'homme eidenlijk eens resultaten zien. "Het is de eerste keer in drie seizoenen dat we begin december maar één streefdoel meer hebben. We bereikten twee jaar geleden in Europa de ¼ finales, we wonnen de bekerfinale en werden tweede in de competitie. Afgelopen seizoen speelden we de bekerfinale en werden we kampioen. Het verschil is groot. Er moet daar nu dringend iets tegenover staan. Het is een vaststelling. De resultaten moeten nu volgen en dit heeft niets met streng zijn te maken.”

TAGS  I  Michel Preud'homme  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024