Preud'homme doet opmerkelijke uitspraak over Anderlecht: Is er kwaad opzet in het spel?

Preud'homme doet opmerkelijke uitspraak over Anderlecht: Is er kwaad opzet in het spel?
Dinsdag 18 april 2017 - 17:15   I   door Redactie

Michel Preud'homme heeft zichzelf verdedigd voor de Geschillencommissie. Belga registreerde het allemaal. Preud'homme insinueerde ook dat hij toch wel heel vaak geschorst is tegen Anderlecht.

"Vorig jaar stapte ik op het terrein en kreeg ik een strafvoorstel van twee wedstrijden. Dat heb ik meteen aanvaard, want ik was inderdaad in de fout gegaan. Nu ligt de situatie anders", aldus Preud'homme. "Ik ben niet agressief geweest, zoals de Reviewcommissie schrijft. Misschien ben ik wel expressief. Maar elke trainer gooit zijn armen in de lucht. Ik heb er spijt van dat ik mijn notitieboekje weggooide, maar de bewoordingen van de Reviewcommissie zijn wel heel erg overdreven."

"Ik ben doelman geweest en wist wel degelijk dat het boekje voor mij op de grond zou terechtkomen. Het was geen 'ondoordachte worp'. Door mijn persoon en door het belang van Club Brugge zijn de camera's altijd op mij gericht. Daarom gebeurt er niet meer dan bij de andere clubs, maar zie je wel meer. Zo pikt men alle kleine dingen op en probeert men een negatief beeld van mij te schetsen. Laat mij de komende zeven wedstrijden gewoon mijn werk doen. Ik ben vaak geschorst tegen Anderlecht. Ik wil voor een keer op de trainersbank zitten in Anderlecht."

TAGS  I  club brugge  I   anderlecht  I   preud'homme

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024