Praet heeft wel oren naar transfer: "Dat mis ik wel"

Praet heeft wel oren naar transfer:
Donderdag 18 januari 2018 - 12:45   I  

Dennis Praet werd deze winterperiode al meermaals gelinkt aan Juventus. Een ware toptransfer voor de jonge Belg, die ook goed bezig is bij Sampdoria. Praet heeft nu zelf gereageerd op die mogelijke transfer.

De transfer is volgens hem (nog) niet rond, maar dat een grote club als Juventus aan hem denkt doet heel veel deugd. "In tegenstelling tot wat er geschreven werd, is de zaak niet in kannen en kruiken. De interesse van Juventus doet deugd, maar voorlopig zijn dat niet meer dan geruchten. Ik ben heel gelukkig bij Sampdoria, ook al loopt het de laatste weken wat minder vlot", aldus Praet volgens Sporza (via Il Secolo XIX).

Praet heeft dus zeker oren naar een transfer naar Juventus, maar lijkt toch het seizoen te willen afmaken bij Sampdoria. Een seizoen waarin hij trouwens niet aan scoren toekomt (enkel 3 assists). Iets wat de Belg zelf jammer vindt.

"Ik mis het wel om doelpunten te maken, maar ik speel hier wel op een andere positie dan in België. Ik sta nu lager op het veld, verder van het doel. Ik werk wel hard om meer kansen te creëren. Maar in de eerste plaats wil ik vooral nuttig zijn voor de ploeg, dat is belangrijker dan zelf te scoren."

Poll: Verhuist Praet volgende zomer naar Juventus?

TAGS  I  Praet  I   Juventus  I   Anderlecht  I   Sampdoria

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024