Pozuelo schittert meteen tegen KV Mechelen

Pozuelo schittert meteen tegen KV Mechelen
Zaterdag 26 augustus 2017 - 22:22   I   door Redactie

Pozuelo miste het begin van de competitie met een blessure. Hij viel vorige week al in tegen Charleroi en stond tegen Malinwa meteen in de basis.

Genk was de betere ploeg in het begin van de partij en die dominantie werd beloond. Na meer dan een halfuur spelen plaatste Pozuelo de bal prachtig in de hoek. 1-0 voor Genk, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft hielden de Limburgers al bij al makkelijk de controle over de partij. KVM probeerde daar wel iets tegenover te zetten, maar kwam niet tot veel kansen. In het slot pakte Buffel nog rood na gemekker tegen de scheidsrechter. Aan de score veranderde er niets meer.

De video-ref kwam trouwens ook in actie. Na een contact tussen Rits en Ingvartsen legde scheidsrechter Wim Smet de bal op de stip voor de thuisploeg, maar daar kwam hij op terug na het bekijken van de beelden.

Genk pakt zo 7 op 15 en gaat met een goed gevoel de interlandbreak in. Bij Geel-rood is er minder reden tot lachen. De jongens van Ferrara hebben slechts 3 punten en staan stilaan onderaan het klassement.

Poll: Met Pozuelo haalt Genk play off 1?

TAGS  I  genk  I   kv mechelen  I   pozuelo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024