POLL: Welke ploeg ontgoochelt het meest?

POLL: Welke ploeg ontgoochelt het meest?
Maandag 07 augustus 2017 - 16:00   I   door Redactie

We zijn twee speeldagen ver in de JPL, maar zitten er al enkele ploegen met vraagtekens. Welke ploeg was tot nu toe de grootste ontgoocheling?

Lokeren begon erg zwak aan het seizoen. De Waaslanders verloren meteen zwaar op de eerste speeldag (0-4 tegen Club Brugge) en gingen ook dit weekend kansloos onderuit bij Kortrijk (2-0). Ze zijn samen met Oostende de enige ploeg die nog geen doelpunt wist te maken.

Ook bij Gent gaat het alles behalve goed. De Buffalo's werden in Europa uitgeschakeld door het bescheiden Altach en pakten 0 op 6 in de competitie. Vooral de thuisnederlaag tegen Antwerp (0-1) komt hard aan. Vanhaezebrouck zit vooral met defensie zorgen. Zijn ploeg krijgt te makkelijk doelpunten binnen.

Eupen staat laatste in het klassement met uiteraard ook 0 op 6. Een 0-5-pandoering en een 3-1-nederlaag zorgden ervoor dat het doelsaldo met -7 al erg negatief is. Al moet daar een kanttekening bij: de Oostkantonners speelden tegen Zulte Waregem en Club Brugge.

Van welke ploeg uit dit lijstje had u meer verwacht? Wij horen het graag van u in onze onderstaande poll. Stemmen maar is de boodschap!

Poll: Welke ploeg ontgoochelt het meest?

TAGS  I  gent  I   lokeren  I   eupen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024