Peter Vandenbempt zet Vanhaezebrouck op zijn plaats: "Kijk eens naar Anderlecht"

Peter Vandenbempt zet Vanhaezebrouck op zijn plaats:
Maandag 13 maart 2017 - 08:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt schrok toch wel toen hij hoorde dat Hein Vanhaezebrouck over een overgangsjaar sprak bij AA Gent na de wedstrijd tegen KV Mechelen. Dat klopt toch niet helemaal, oordeelt Vandenbempt.

“AA Gent heeft gewoon zijn klasse getoond, collectief en individueel. Gent heeft meer kwaliteit dan KV Mechelen. Dus het heeft heel verdiend gewonnen. Voor Gent is de top zes wel niet meer dan logisch. Met de rug tegen de muur heeft Gent dat wel goed gedaan", stelt Vandenbempt bij Radio 1.

“We gaan het nu echter toch ook geen geweldige prestatie noemen", vervolgt Vandenbempt. "Ineens spraken de coach en de manager over een overgangsjaar. Daar had ik nog niets over gehoord. Als er één club in een overgangsjaar zit, dan zal het toch wel Anderlecht zijn. Daar moet de trainer gewoon kampioen worden, hoor. Zo simpel is dat."

"Gent heeft in de reguliere competitie zeven punten minder behaald dan twee jaar geleden, het titeljaar. Toen moest Vanhaezebrouck een hele nieuwe ploeg bouwen, was hij er pas en werd er geen 10 miljoen geïnvesteerd in de winterstop.”

TAGS  I  vandenbempt  I   vanhaezebrouck  I   gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024