Peter Vandenbempt maakt bondscoach Martinez helemaal af: "Ronduit idioot en onbegrijpelijk!"

Peter Vandenbempt maakt bondscoach Martinez helemaal af:
Vrijdag 31 maart 2017 - 08:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is in zijn column in Het Laatste Nieuws niet mals voor bondscoach Roberto Martinez. Dan drukken we het nog zacht uit.

"Het begon met het ronduit idiote rookgordijn rond de blessure van Kevin De Bruyne. ­Martinez verslikte zich al eerder in de communicatie rond de niet-selectie van Nainggolan en Lombaerts maar nu zette hij zijn geloofwaardigheid op de helling door te verkondigen dat de beslissing rond De Bruyne pas op het laatste moment zou genomen worden, terwijl hij het hotel al verlaten had", aldus Vandenbempt

"En zo ongeveer iedereen - ook zonder de ongelukkige tweet van de Bond - dat ook meteen wist. Dat Martinez nog maar dacht dat hij dat 24 uur geheim kon houden, is onbegrijpelijk."

"Maar erger waren zijn keuzes en ( gebrek aan) wedstrijdcoaching tegen Griekenland: ­Fellaini als je een snelle balcirulatie en creativiteit nodig hebt en Naing­golan (twee keer) op een positie waar hij ruimte mist en niet tot zijn recht komt. Wilmots kreeg terecht het verwijt dat hij geen oplossingen aanreikte aan zijn zoekende elftal in een moeilijke wedstrijd, maar tegen de Grieken stond Martinez het ook te lang aan te kijken."

TAGS  I  vandenbempt  I   martinez  I   rode duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024