Peter Vandenbempt: "Hij is de beste speler in de Jupiler Pro League op dit moment"

Peter Vandenbempt:
Woensdag 15 februari 2017 - 10:49   I   door Redactie

Peter Vandenbempt zag een sterk KRC Genk aan het werk tegen Sint-Truiden afgelopen vrijdag. De radiocommentator is ook absolute fan van Alejandro Pozuelo.

"De 18-jarige Sander Berge maakte indruk op Stayen met zijn goed positiespel, slim inspelen en stijl aan de bal. Maar Genk excelleerde vanaf het half uur toch weer in een regie van Alejandro Pozuelo: onophoudelijk in beweging, op zoek naar ruimte, immer aanspeelbaar en altijd het overzicht, slimme dribbels en – na aanvankelijk toch wat afval – zuivere, splijtende passes", aldus Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"De Spanjaard is zowat het beste van het moment op onze velden. En in zijn buurt liep ook Siebe Schrijvers uit te blinken, na de rust helemaal in zijn sas als onvervalste spelmaker: een absoluut geslaagde ‘wintertransfer’. Het systeem-Stuivenberg heeft een relatief zachte inloopperiode gehad, wat eraan komt (Charleroi, Anderlecht en Club Brugge) is een doorgedreven test die zal bepalen of deze bijzonder getalenteerde, jonge ploeg nu al klaar is voor een plaats (en nadien een hoofdrol) in play-off 1."

TAGS  I  Peter Vandenbempt

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024