Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar AA Gent en Club Brugge: "Ongelofelijk!"

Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar AA Gent en Club Brugge:
Maandag 03 april 2017 - 08:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is niet mals voor AA Gent en Club Brugge. Beide ploegen maakten er niet meteen een mooi kijkstuk van. Gent won wel met 2-1.

“Ik weet wel dat play-off 1 een verhevigde vorm is van de competitie. De belangen zijn groot en tussen Gent en Club Brugge is de rivaliteit sowieso al groter. Maar er waren gisteren geen excuses voor de ordinaire schoppartij", aldus Vandenbempt bij Radio 1. "Bij elke beslissing van ref Vertenten was er discussie op het veld. De intenties van beide ploegen waren duidelijk: ze wilden er een fysieke slag van maken."

"Ik vind het echt ongelofelijk dat er dan achteraf kritiek komt op Vertenten. Behalve dat hij Poulain rood had moeten geven, heeft hij het in onmogelijke omstandigheden nog zeer goed gedaan",  stelt Vandenbempt

Club Brugge bleef achter met nul punten. “Ze probeerden het nog te relativeren, maar het is toch zoals Vincent Mankeert achteraf uitlegde: Als je zoveel kansen afdwingt op een rechtstreekse concurrent, dan moet je die wedstrijd winnen. Club doet een slechte zaak. Ze spelen momenteel zo ongeveer zonder al hun creatieve spelers. Alles bij elkaar hebben ze het nog dan wel goed gedaan in de tweede helft.”

TAGS  I  gent  I   club brugge  I   vandenbempt

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024