Peter Vandenbempt haalt fel uit naar René Weiler

Peter Vandenbempt haalt fel uit naar René Weiler
Maandag 10 april 2017 - 09:00   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is niet mals voor Anderlecht. De radiocommentator vindt het voetbal van paars-wit maar niks.

"De eerste helft was een verschrikking", aldus Vandenbempt op Radio 1. "Het deed pijn aan de ogen en het voetbal was slordig en ideeënloos. Het was een dieptepunt in deze play-offs en we hebben al redelijk wat slechte helften gehad. Er zat veel berekening in het spel van beide ploegen. Vreemd genoeg nog meer in dat van Anderlecht dan dat van in Gent."

"Toch had Anderlecht bijna gewonnen. Blijkbaar kwamen enkele spelers met een verrassende verklaring voor de eerste helft. Het was zowaar te warm. Ik weet niet wat ik daar van moet denken. Ik heb echter gehoord dat de hittegolf voorbij is vandaag, dus dat zal geen probleem meer worden.”

“Ik vind het een gemiste kans voor Anderlecht om bonuspunten te pakken in de strijd om de titel", vervolgt Vandenbempt. "Er komt een heel zwaar programma aan voor Anderlecht. Weiler koos ervoor om zich in te stellen op Gent, om af te wachten en vooral niet te verliezen. Dat vind ik ronduit teleurstellend. Nieuw is het niet, want het is een serieuze stijlbreuk. Andere trainers werden in het verleden ooit uitgefloten terwijl ze nog wel wonnen, maar gewoon geen goed voetbal brachten.”

TAGS  I  vandenbempt  I   weiler  I   anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024