Peperdure speler stapt op bij AA Gent

Peperdure speler stapt op bij AA Gent
Zaterdag 06 mei 2017 - 08:30   I   door Redactie

Moses Simon is aan zijn laatste weken bezig bij AA Gent. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Nigeriaan vertrekt bij de Buffalo's.

Manager Michel Louwagie plakt steeds een prijskaartje van 20 miljoen euro op zijn hoofd, maar zo'n vaart zal het niet lopen. “Zijn exacte waarde wordt de volgende weken bepaald”, aldus zijn makelaar Tony Harris in Het Laatste Nieuws.

“Die 20 miljoen, dat is een puur afschrikmiddel”, meent Harris. “Het is te duur. Er zijn verschillende clubs in Simon geïnteresseerd, maar er is een significant verschil tussen wat ze bieden en wat Gent vraagt."

"Finaal kun je maar iemand verkopen als je een compromis vindt. We proberen het probleem op te lossen, maar laten we realistisch zijn.”

Simon vertrekt nu. “Gent is belangrijk geweest voor zijn ontwikkeling en Moses heeft de club sinds januari 2015 ook al veel diensten bewezen”, aldus Harris tegenover Supersport.

“Hij maakte er geweldige momenten mee, maar na 2,5 seizoenen gaf hij de club duidelijk aan dat hij straks gaat vertrekken. Ik sta in contact met de geïnteresseerden en de volgende weken zullen we zijn correcte waarde bepalen.”

TAGS  I  moses simon  I   gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024