Oulare haalt fors uit naar deze persoon na vertrek bij Club Brugge

Oulare haalt fors uit naar deze persoon na vertrek bij Club Brugge
Vrijdag 20 oktober 2017 - 06:26   I  

Obbi Oulare is aan een sterk seizoen bezig bij Antwerp. De spits maakt indruk met zijn kracht en met de nodige technische bagage. Toch had de carrière van de jonge krachtpatser er helemaal anders kunnen uitzien.

Op zijn 18de maakte Oulare indruk bij Club Brugge. Hij was fysiek misschien nog niet helemaal in orde, maar liet regelmatig toch flitsen van zijn klasse zien. Toch vertrok Oulare naar Watford en dat bleek achteraf gezien niet de juiste keuze.

Oulare vertelt nu in Het Laatste Nieuws dat hij sterk beïnvloed werd door de mensen in zijn omgeving. Zijn makelaar, Mogi Bayat, heeft de transfer wat geforceerd. Anders had Oulare naar eigen zeggen nog steeds bij Club Brugge gespeeld.

"Club had net twee nieuwe spitsen gehaald. Als ik er slaagde, was ik supergelukkig geweest, maar ik heb een belangrijke les geleerd en ben er wijzer door geworden. Hadden bepaalde mensen uit mijn omgeving niet aan me gesleurd en getrokken, was ik nu waarschijnlijk nog bij Club Brugge."

Oulare heeft wel veel geleerd uit die situatie en de samenwerking is ondertussen ook stopgezet. De ex-aanvaller van Club Brugge probeert zich nu volop te concentreren op het voetbal.

"Ik was nog maar 18 en besefte het niet allemaal zo goed. Ik was een beetje naïef en vertrouwde 100 procent op mijn entourage. Maar daar heb ik nu geen contact meer mee. We hebben geen ruzie gemaakt, maar de samenwerking is stopgezet. Er gaat nu eenmaal veel geld in het voetbal om en iedereen kijkt naar zijn zakken", aldus Obbi Oulare in Het Laatste Nieuws.

Poll: Moest Oulare langer bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Oulare  I   Antwerp  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024