"Organiseer de Gouden Schoen volgend jaar elders en dan komen Teodorczyk en ik ook"

Zaterdag 11 februari 2017 - 08:00   I   door Redactie

Jan Mulder weet waarom Lukasz Teodorczyk niet op de afspraak was voor de Gouden Schoen. Hij doet het uit de doeken in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Ik weet waarom Teo niet op het gala was: hij durft niet naar Lint. Zelf ben ik ook als de dood voor deze plek. Terwijl mijn medeanalisten Gilles De Bilde en Marc Degryse, met wie ik alle kandidaten in korte filmfragmenten had besproken, er waren, stuurde ik mijn kat. Gilles en Marc hebben geen gesprek met me aangevraagd, ze kennen mijn angst en tonen begrip", aldus Mulder.

"Dit is een buurt voor werkkleding, geen smoking. Je stottert naar de ingang van de parking in een oude fabriekshal. Je schuurt er op de tast langs gemene wanden in, zet de auto tegen een zachte laag stof van eeuwenoud spinnenweb op een weldra in te zakken muur en stapt uit. In een verre hoek ligt iets rood van zo'n drie meter lang."

Organiseer het prestigieuze gala in het casino van Knokke of Oostende, een congrescentrum in Luik, het rijksmuseum in Antwerpen, de Ghelamco Arena te Gent of de Citadel van Dinant en - niet met zwarte muts en kousenbroek, maar elegant gekleed met een weergaloos Pools en Gronings stuk aan de arm - Teo en ik komen volgend jaar ook."

TAGS  I  Anderlecht  I   Jan Mulder  I   Lukasz Teodorczyk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024