Opvallende uitspraak over Club-speler: "Hij is beter dan Vormer"

Opvallende uitspraak over Club-speler:
Maandag 20 november 2017 - 07:00   I   door Redactie

Bij Het Nieuwsblad is men onder de indruk van Hans Vanaken. Ondanks de sterke prestaties van Ruud Vormer heeft Vanaken bij de krant zelfs nog een streepje voor.

"Hans Vanaken: belangrijk, maar bij fans toch ook wat verguisd. Een betere voetballer dan Vormer. Tenminste, dat vinden wij. Als het echt snel gaat, komt de Nederlander wel eens een stapje te laat. Terwijl snelle denker Vanaken volgens Meunier zelfs bij PSG meekan, beweerde die ooit", schrijft de krant.

"Misschien een tikje te veel lof van de Ardennees, maar toch. Was Diaby gisteren tegen Waasland-Beveren een beetje scherper geweest, dan had Vanaken er twee assists bij. Nu bleef het bij de pass op de 2-0 van Cools, en zelf de auteur van de 3-0. In alle drie goals eiste de Limburger zijn hoofdrol op."

"Te wisselvallig"

"Toch heeft Vanaken niet de populariteit van diezelfde Vormer. Die loopstijl, altijd aan hetzelfde tempo. De matte, nuchtere toon waarop hij praat. Dat tengere lijf van een langeafstandsloper. Het helpt niet. En het feit dat Vanaken, dit seizoen aan twee goals en vijf assists, niet elke week zo beslissend is. Op zijn 25ste oogt hij nog te wisselvallig."

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanaken  I   Vormer

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024