Oppermachtig Club Brugge zet topper tegen Standard naar zijn hand

Oppermachtig Club Brugge zet topper tegen Standard naar zijn hand
Zondag 22 januari 2017 - 16:15   I  

Club Brugge heeft autoritair komaf gemaakt met Standard. Het smeerde Standard een droge 0-3 aan in eigen huis. Club komt zo weer alleen aan de leiding, voor Standard wordt play-off I halen een aartsmoeilijke opdracht.

Club Brugge deed in januari heel wat transfers, maar geen enkele nieuwkomer mocht meteen in de basis starten. Bij Standard mocht nieuwkomer Mladenovic wel starten op de linkerflank. Het was de uitploeg die erg gretig aan de wedstrijd begon. Dat resulteerde al meteen in een doelpunt, al moet er daarvoor vooral gekeken worden naar Standard-doelman Hubert. Hij verkeek zich compleet op een kopbal van Vossen. Standard moest nu wel komen, maar echte loepzuivere kansen werden er niet gecreëerd.

De tweede helft begon minder goed voor Club Brugge. Vossen leek te sukkelen met een blessure, Wesley kwam hem vervangen. Ook Poulain kon niet voort na een botsing met Butelle. Zo mocht Palacios zijn debuut maken voor Club. De twee blessuregevallen brachten echter geen beterschap voor Standard. Vormer scoorde de 0-2 met een prachtige vrije trap, Wesley deelde de genadeslag uit, zowaar op assist van Butelle. De zege leek binnen voor Club, waar ook Immers zijn debuut nog mocht maken.

Standard - Club Brugge 0-3

22' Vossen 0-1, 66' Vormer 0-2, 70' Wesley

TAGS  I  standard  I   club brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024