Oostende wint na flater, Ook Moeskroen is drie punten rijker

Oostende wint na flater, Ook Moeskroen is drie punten rijker
Zaterdag 21 januari 2017 - 21:52   I   door Redactie

Oostende keert met een verdiende zege terug uit Waasland-Beveren. De kustploeg won door een doelpunt op slag van rust. Moeskroen won van Lokeren.

Waasland-Beveren - KV Oostende 0-1

De eerste helft was voor de aanwezige fans niet iets om je aan op te warmen. Er was nauwelijks doelgevaar. Op slag van rust kwam Oostende op voorsprong door een doelpunt van Dimata. Hij strafte geflater van de thuisdefensie genadeloos af.

Na rust controleerde Oostende de wedstrijd en speelde het ook nadrukkelijk op de helft van Waasland-Beveren. De thuisploeg slaagde er niet in om een deftige aanval in elkaar te knutselen.

Moeskroen - Lokeren 2-1

De thuisploeg ging met een achterstand de rust in. Lokeren was op voorsprong gekomen na een owngoal van Vojvoda. Moeskroen ging na rust op zoek naar de gelijkmaker. Copa was alert op een doelpoging van Markovic.

De verdiende gelijkmaker zou er uiteindelijk via een strafschopdoelpunt van Hubert komen. Lokeren was daarna het noorden kwijt en de thuisploeg kon in de slotfase nog de overwinning bemachtigen. Arslanagic bezorgde Moeskroen in de slotfase nog drie gouden punten.

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   KV Oostende  I   Moeskroen  I   Lokeren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024