Oostende-sterkhouder is de grote held: "We gaan bijbels in zijn naam schrijven en hem aanbidden"

Oostende-sterkhouder is de grote held:
Maandag 06 februari 2017 - 11:40   I  

Gisteren won Hugo Broos met Kameroen de Afrika Cup. Dat betekende ook een triomf voor twee spelers uit de Jupiler Pro League.

Collins Fai (Standard) en Sébastien Siani (Oostende) speelden allebei de finale. De familie van Siani weet alvast wat voor een impact de zege zal hebben in zijn thuisland. "Sébastien was niet nerveus voor deze finale", aldus broer Yves aan Het Nieuwsblad. "Hij is een rustige jongen. Hij concentreerde zich op zijn job. We zijn zo ongelooflijk trots op hem. In Kameroen is hij nu méér dan een held. Hij is een God. We gaan bijbels in zijn naam schrijven en hem aanbidden."

"Sébastien heeft gedaan wat niemand ooit gedacht had dat hij zou kunnen: Kameroen opnieuw een beker laten winnen. Samen met zijn coach Hugo Broos hebben ze het onmogelijke gedaan. Hugo en Sébastien hebben trouwens een heel goede band", vertelt zus Napoline. "We wachten nu vol ongeduld tot 'Seba' terug is, om hier met hem te vieren. Er wacht hem trouwens nog een bekerfinale met Oostende binnenkort, ook die avond zal de hele familie paraat staan." 

TAGS  I  kv oostende  I   kameroen  I   sebastien siani

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024