Oostende neemt zeer ingrijpend besluit na matige resultaten

Oostende neemt zeer ingrijpend besluit na matige resultaten
Dinsdag 12 december 2017 - 07:00   I   door Redactie

Als KV Oostende straks uit de beker vliegt tegen Standard lijkt het seizoen al voorbij. Play-off 1 halen wordt bijzonder moeilijk voor de kustploeg.

Oostende heeft ook al besloten om het over een andere boeg te gooien in de competitie. "We zullen de competitie nu ook niet zomaar opgeven, maar het is wel degelijk de bedoeling om jongeren, zoals Bushiri zaterdag, kansen te geven", zegt technisch directeur Luc Devroe in Het Laatste Nieuws. 

"Intern is dit al besproken met de voorzitter: één van de punten voor januari is dat we jonge jongens zullen brengen. Bijgevolg zullen we ons niet of nauwelijks versterken. We trekken nu al met 31 spelers op stage, dus er hoeft niets bij te komen."

"Dat de doorstroming van eigen jeugd een groot manco is? Daarmee ga ik niet volledig akkoord. Dhaese en Bataille (beiden jeugdinternational, red.) gaan opnieuw mee op stage en in totaal hebben we tien spelers die deel uitmaken van de nationale U18, U19 of U21 van hun land."

"Denk maar aan Banda, Ndenbe,... Ook Zivkovic is nog maar 21 jaar, hè. In het verleden waren er vaak maar weinig mogelijkheden, maar nu is het de bedoeling dat we de kaart van de jeugd trekken."

Poll: Vind jij dit een goeie beslissing?

TAGS  I  KV Oostende  I   Devroe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024