Oostende in extremis naast Zulte Waregem

Vrijdag 07 april 2017 - 22:23   I   door Redactie

Franck Berrier heeft KV Oostende in blessuretijd nog een punt bezorgd tegen Zulte Waregem. Hij kopte de 1-1 tegen de netten. Een volledige revanche voor de verloren bekerfinale is dat echter niet.

In een zeer aangename eerste helft kregen beide ploegen de kansen om te scoren. Landry Dimata trof namens Oostende onder meer de paal. Vlak voor de rust kon Meïté van Zulte Waregem tweede gele kaart gekregen, maar hij en Essevee ontsnapten.

Na de rust klom Zulte Waregem op voorsprong. Dalsgaard pakte uit met een heerlijke trap, buiten het bereik van Silvio Proto. Oostende leek er niet meer in te slagen om nog langszij te komen. Tot Franck Berrier - met de kop zowaar - er in blessuretijd nog 1-1 van maakte.