Oostende en Mechelen schieten niets op met puntendeling

Zondag 10 september 2017 - 21:42   I

KV Mechelen en KV Oostende hebben de zesde speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een gelijkspel. De wedstrijd brak pas open na een rode kaart voor Rherras, maar ook met een man meer kon Oostende de volle buit niet mee naar huis nemen.

<p>In de eerste helft viel vooral op dat beide ploegen elkaar geen duimbreed wilden toegeven. Zowel bij KV Mechelen als bij KV Oostende knokten de spelers voor iedere morzel grond. Doelpunten vielen er niet, aan de rust stond het 0-0.p> <p>De wedstrijd brak pas &eacute;cht open toen Rherras rond het uur rood pakte omdat hij de doorgebroken Musona tegen de grond trok. Luttele minuten later kon diezelfde Musona nog eens op doel af en kon hij het w&eacute;l afmaken: 0-1 en Oostende leek op weg naar zijn eerste zege van het seizoen.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Niets was echter minder waar. De ingevallen Band&eacute; maakte er na een mooi uitgespeelde aanval 1-1 van met een halve omhaal. Alles te herdoen voor Oostende, dat zijn voorsprong snel weer kwijt was. Het bleef bij 1-1 en daar schieten beide ploegen niets mee op.p> <p><em>Tags: KV Mechelen, KV Oostendeem>p>

Poll: Een correct resultaat?