Oorlog in 1B? "Als andere clubs actie ondernemen tegen Antwerp, doen we misschien mee"

Oorlog in 1B?
Dinsdag 28 februari 2017 - 13:46   I   door Redactie

De overdracht van het stamnummer van Antwerp zorgt voor behoorlijk wat discussie. Dat zou niet helemaal volgens de regels gebeurd zijn en dus zou verplichte degradatie kunnen.

Er zijn wel wat clubs die belang hebben bij een eventuele degradatie van Antwerp. Onder meer Lierse, dat plots dan toch nog zou kunnen promoveren. Of Lommel en OH Leuven om zelf de degradatie af te wenden.

"Ik geloof wel dat er iets mis is", laat Jan Van Elst, CEO van Lierse, weten aan Sport/Voetbalmagazine, "maar ik denk dat de vraag is of de daad van Antwerp tegen de goede moraal indruist en of die opzettelijk gebeurde."

"Als er een fout gemaakt is, denk ik niet dat er kwade bedoelingen waren. Ik merk ook dat het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) meer en meer op die basis oordeelt, niet langer op basis van de letter van het reglement."

"Mocht ik ontdekken dat hier slechte bedoelingen in het spel waren, bestaat de kans dat wij ons aansluiten bij andere clubs die actie ondernemen. Maar wij gaan niet als eerste de stap zetten."

TAGS  I  lierse  I   antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024