Onthutsend: Dit zei Wilmots tijdens de rust op het EK tegen Wales

Onthutsend: Dit zei Wilmots tijdens de rust op het EK tegen Wales
Zaterdag 31 december 2016 - 10:15   I   door Redactie

De Rode Duivels verzopen helemaal tegen Wales op het EK in Frankrijk. Dat was in de eerste helft al aan het gebeuren. Toch werd er tijdens de rust niet veel gezegd.

"De coach heeft wat bijgeschaafd, op zijn manier", zegt een Rode Duivel over de rust. "Bij Wilmots kwam er nooit een flipchart aan te pas om te tonen wat er verkeerd liep. Dat misten we wel bij hem. Daar ligt een groot verschil met Martínez, die ons in de rust meteen met twee of drie beelden laat zien wat er fout is. Wilmots probeerde altijd positief in te spreken op zijn spelers, er was nooit iets negatiefs. Dat was ook wel zijn sterkte, op die manier hield hij de groep samen.

"Wilmots speelde in op het groepsgevoel, maar als je tijdens een match voelt dat het niet goed gaat en er tijdens de rust toch alleen maar positieve dingen gezegd worden, voelt dat aan als pamperen. Er is eigenlijk weinig gezegd tijdens de rust tegen Wales. Na twee of drie minuten zijn we allemaal opgestaan. Er werd nog wat geroepen: 'Kom op! Kom op! We moeten vooruit, we moeten door!'"

TAGS  I  Rode Duivels  I   Marc Wilmots

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024