Ongeziene veiligheidsmaatregelen bij Antwerp-Club Brugge

Ongeziene veiligheidsmaatregelen bij Antwerp-Club Brugge
Zaterdag 20 januari 2018 - 12:45   I   door Redactie

Bij Antwerp maakt men zich toch zorgen over de komst van Club Brugge. Het wordt de grootste risicomatch in 15 jaar op de Bosuil.

Na afloop van de heenwedstrijd ontaardde het toch nog in rellen tussen de rivaliserende fans. Dat wil men bij Antwerp nu absoluut vermijden. 

"Er is deze week rond de Bosuil hard gewerkt om de bezoekende fans strikt gescheiden te houden van de thuissupporters", schrijft Het Nieuwsblad. "In het stadion zijn de scheidingswanden rond het bezoekersvak verhoogd, om contact tussen de supportersgroepen te beperken."

"Met vijftig extra stewards ten opzichte van andere competitiewedstrijden voorzien de clubs een gigantisch veiligheidsteam. De laatste vijftien jaar zullen er nog nooit zo veel stewards aanwezig geweest zijn in het Bosuilstadion: 167 in totaal, onder wie 37 Brugse."

Agenten zullen in burger in en rond het stadion patrouilleren. Rond het stadion zal de politie ook identiteitscontroles uitvoeren. Wie geen ticket heeft, moet opkrassen. Als ze blijven weigeren om te vertrekken, kunnen ze worden aangehouden.

Poll: Vind jij deze maatregelen overdreven?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024