Ondanks nederlaag tegen Standard: ‘Club-fans zien één onverwachte speler floreren’

Zondag 04 augustus 2024 - 20:21   I   door Redactie

Standard wist zopas met 1-0 van Club Brugge te winnen. Bij afloop van de wedstrijd hadden de Club-fans echter heel wat lof voor één basisspeler over.

Club Brugge schoot zichzelf wat in de voet, gezien het heel wat (grote) kansen vergat om te zetten. Dit resulteerde vervolgens ook in een zure nederlaag. Standard was heel wat efficiënter en wist wel één van zijn kansen om te zetten.

In minuut 64 zette Marko Bulat Standard zo, wat tegen de gang van het spel in, op voorsprong. Blauw-Zwart nam namelijk, zeker in het begin van de tweede helft, controle over de wedstrijd. Het vergat echter zijn kansen om te zetten, wat al enkele jaren voor frustratie zorgt.

Naast al deze kritiek verscheen er ook heel wat lof voor het spel van Ardon Jashari. Die verscheen voor het eerst aan de basis bij Club en kon goed uit de voeten op het, vandaag wel fysieke, middenveld.

Enkele fans zagen naast deze lof ook dat er nog heel wat plezier aan de jonge Zwitser zal beleefd worden. Hij werd nog maar net aangetrokken en bevindt zich dus nog in een aanpassingsperiode.

Met al deze mooie woorden is Club echter niet zo veel, gezien het met slechts 1 op 6 de competitiestart volledig mist. In tegenstelling tot Standard, dat 4 punten uit 2 matchen haalt. De Luikenaars kennen dus al een aanzienlijk betere seizoensstart dan vorig seizoen.