OHL neemt koppositie over na winst op Tubeke

Vrijdag 13 oktober 2017 - 22:23   I

OHL moest vrijdagavond op bezoek bij Tubeke. De Leuvenaars wonnen en klimmen zo over Beerschot Wilrijk naar de kop van het klassement.

Het duurde tot op het halfuur voor OHL op voorsprong kwam. Casagolda kopte een vrije trap van Storm via de paal binnen. Na de rust kwam Schuster in de ploeg bij de thuisploeg en dat zorgde meteen voor een doelpunt. Zijn voorzet werd door Zenke in doel getikt, 1-1.

Even was het stressen voor OHL, maar een kwartier voor tijd zorgde Aguemon opnieuw voor rust. Hij krulde een vrije trap mooi in doel. Eindstand: 1-2.

Door deze zege wordt de fusieploeg weer even eerste in het klassement. Het heeft momenteel één punt meer dan Beerschot Wilrijk. De Antwerpenaren spelen zondag nog op Westerlo.

Poll: Wordt OHL kampioen?