OFFICIEEL: Standard pakt weer uit met indrukwekkende transfer

OFFICIEEL: Standard pakt weer uit met indrukwekkende transfer
Maandag 30 januari 2017 - 14:38   I  

Standard heeft vandaag de transfer van Valeriy Luchkevych bevestigd. De 21-jarige Oekraïense rechtsback komt over van Dnipro Dnipropetrovsk.

Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Luchkevych al 68 wedstrijden voor het A-team. Daarin kwam hij tot zes doelpunten. De jeugdinternational maakte deel uit van het team dat de finale van de Europa League haalde in 2015. Dnipro schakelde toen eerder Club Brugge uit. Luchkevych kan zowel op de rechtsback als de rechterflank uit de voeten.

"Valeriy is net 21 jaar geworden, maar heeft toch al ervaring opgedaan in de Oekraïense competitie en op het Europese toneel. Aangezien hij op de beide rechterflankposities uit de voeten kan, zal hij de concurrentie binnen de groep aanscherpen", vertelt sportief directeur Olivier Renard. "Hij kijkt ernaar uit om zijn eerste buitenlandse ervaring te starten, zijn nieuwe ploegmaats te ontmoeten en zijn kwaliteiten tentoon te spreiden in onze competitie. Het is voor hem ongetwijfeld een belangrijke stap in zijn carrière."

TAGS  I  standard  I   valeriy luchkevych

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024