Nuytinck haalt uit naar Besnik Hasi: "Dat misten we toen om kampioen te spelen"

Nuytinck haalt uit naar Besnik Hasi:
Woensdag 22 februari 2017 - 18:42   I  

Na Olivier Deschacht is Bram Nuytinck de speler met de meeste dienstjaren bij Anderlecht. Hij is al vijf jaar actief bij de club en maakte onder meer de periode onder Besnik Hasi mee.

Bij Anderlecht schrokken ze van de strenge aanpak van Rene Weiler. Nuytinck heeft er alvast geen problemen mee. "Ik schrok niet van zijn aanpak. Net als hij houd ik wel van discipline, ik vind dat een noodzakelijk voorwaarde om te kunnen presteren. Dat is het grote verschil met de periode onder Hasi. Je kàn in de competitie wel punten laten liggen, zolang je dan maar knàlt in de playoffs. Onder Hasi misten we de teamspirit om kampioen te spelen", vertelt Nuytinck in HLN. 

"Dat is nu totààl anders. Als team zijn we naar elkaar toe gegroeid en dat is dit jaar écht de kracht van Anderlecht. Misschien zelfs nog méér dan het team waar ik in mijn eerste jaar kampioen mee werd, met jongens als Biglia, Klejstan, Jovanovic en Mbokani. Op training verzaakt niemand. Er is gezonde concurrentie en dat maakt je als team gewoon sterker." 

TAGS  I  bram nuytinck  I   anderlecht  I   besnik hasi  I   rene weiler

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024