Noa Lang plots zwaar onder vuur na nieuw incident: Dit is er aan de hand

Noa Lang plots zwaar onder vuur na nieuw incident: Dit is er aan de hand
Zondag 28 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

PSV speelde zaterdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Spaanse Valencia. De Eindhovenaren wonnen de partij met 2-1, maar tijdens de match liet Noa Lang zich niet van zijn beste kant zien. De aanvaller ging de confrontatie aan nadat hij een tikje kreeg.

Ondanks dat de Belgische competitie alweer aan de gang is, zijn ze in het buitenland nog volop in de weer met de voorbereidingen op komend seizoen. Zo ook PSV, dat het zaterdag opnam tegen Valencia. Noa Lang begon in de basis, maar na een half uur liet hij zich op negatieve wijze kennen.

De buitenspeler kreeg na een dribbel een vervelend tikje van Hugo Duro, spits van Valencia. Lang kon daar niet mee lachen en ging meteen verhaal halen bij de de Spanjaard. De Nederlander was woedend en moest gekalmeerd worden door trainer Peter Bosz.

Die kon echter niet voorkomen dat Lang een geel karton onder zijn neus kreeg geduwd. Op die manier is het wel duidelijk dat de ex-speler van Club Brugge nog steeds een kort lontje heeft. De reacties op mediaplatform X zijn dan ook niet mals voor de buitenspeler.

Poll: Wat vind jij van de reactie van Lang?

TAGS  I  Noa Lang  I  Club Brugge  I  PSV

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024