Nieuwe trainer van Club Brugge lijkt bekend te zijn

Nieuwe trainer van Club Brugge lijkt bekend te zijn
Vrijdag 28 april 2017 - 10:00   I   door Redactie

Francky Dury is één van de topkandidaten om de nieuwe coach van Club Brugge te worden. Ook volgens Peter Vandenbempt kan het.

Zes jaar geleden al stond Dury dicht bij Club, maar toen ging de deal uiteindelijk niet door. "Allebei zitten ze nu in een veel comfortabelere positie dan toen. Dury liegt niet als hij zegt dat hij gelukkig is bij Zulte Waregem", aldus Vandenbempt. 

"Hij heeft er een goed contract voor tien jaar en veel bevoegdheden bij een club in expansie. En Europees voetbal in het vooruitzicht. Club is, ondanks de sputterende motor in de play-offs en de moeilijke laatste weken van Preud'homme, uitgegroeid tot een modern bedrijf, een stabiele club die floreert en van alle topclubs de voorbije drie seizoenen ook het best presteerde."

"Een aantrekkelijke bruid dus, al is Dury na de vorige keer wellicht wat voorzichtiger en weet hij van bij Gent dat de erfenis van Preud'homme best wel een zware is. Ondanks al de misplaatste opmerkingen de laatste dagen over zijn werk bij Club. En Mannaert zal maandag aan tafel, mocht hij het opwerpen, ondervinden dat Zulte Waregem niet dwars zal liggen."

"De relatie van Dury met hoofdaandeelhouder Beeuwsaert is niet dezelfde als die destijds met Willy Naessens. Hij wil desnoods wel een keer een buitenlandse coach aan de Gaverbeek."

TAGS  I  mannaert  I   club brugge  I   dury

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024