Nieuwe rel op til bij Standard?

Nieuwe rel op til bij Standard?
Maandag 05 december 2016 - 18:20   I   door Redactie

Standard wist enkele jaren geleden twee keer de titel te behalen, maar nadien werd het steeds vaker grimmig in de tribunes van Sclessin. Niet enkel de supporters, maar ook bestuursleden, spelers en trainers lagen in de clinch met elkaar.

Nu lijkt er echter een nieuwe bom te zullen ontploffen. Zondagavond werd de wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Standard stilgelegd nadat er verschillende projectielen op het veld werden gegooid. Het leverde beide clubs een serieuze boete op. Mario Bronckaerts van de supportersclub Cup of Standard uit Tienen is niet te spreken over de maatregelen van Standard om tijdelijk geen tickets voor uitmatchen te verkopen.

"Met deze maatregel wordt iedereen gestraft in plaats van enkel die individuen die ik niet eens Standard-supporters noem. Dit is een gemakkelijke beslissing. Terwijl het probleem veel dieper zit. Ze moeten het zoeken waar het écht zit. Sommigen verknallen het voor iedereen", begint hij zijn verhaal aan Sporza.

"Tegenwoordig kun je met camerabeelden bij wijze van spreken de kleur van de onderbroek van iemand zien. Zo moeilijk kan het dan toch niet zijn om de daders te identificeren en hen een levenslang stadionverbod en een boete op te leggen. Want ze moeten absoluut streng gestraft worden."

TAGS  I  Standard  I   Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024