Nieuwe klap na keepersprobleem voor Club Brugge: "Hij stopt per direct bij de club"

Nieuwe klap na keepersprobleem voor Club Brugge:
Dinsdag 05 december 2017 - 12:30   I  

Club Brugge begon aan het seizoen met drie veelbelovende doelmannen. Enkele maanden later staat oude bekende Ludovic Butelle echter opnieuw onder de lat. Teunckens kreeg zijn kans niet, Horvath en Hubert grepen hun kans niet.

Nu moet Club Brugge echter een nieuwe klap verwerken. Club Brugge heeft namelijk bekendgemaakt dat het per direct de samenwerking met keeperstrainer Jan Van Steenberghe stopzet. Dat gebeurde in onderling overleg. Dat vertelde de club op hun webstek.

Volgens Van Steenberghe werd het verschil in visie te groot en was het daarom beter om een einde te maken aan de samenwerking. “Ik kijk zeer positief terug op mijn 3,5 jaar bij Club Brugge. Op een bepaald moment merken beide partijen dat er een verschil in visie bestaat. Dan is het beter om in een goeie verstandhouding uit elkaar te gaan.”

Ook Vincent Mannaert heeft al gereageerd via de website. Ook volgens hem liep de samenwerking de laatste tijd wat stroever. “Dit was de beste beslissing voor alle partijen. We hebben de voorbije jaren samen een mooi parcours afgelegd maar het draagvlak voor een verdere samenwerking werd steeds kleiner", aldus Mannaert.

Club Brugge heeft wel al een opvolger te pakken. Tomislav Rogic zal vanaf woensdag op het trainingsveld staan. Rogic (42) was voordien aan de slag als keeperstrainer bij Zenit Sint-Petersburg en Shakhtar Donetsk.

Poll: Heeft het keepersprobleem hier volgens u iets mee te maken?

TAGS  I  Van Steenberghe  I   Club Brugge  I   Mannaert

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024