Nieuwe blamage voor Stuivenberg na gelijkspel tegen hekkensluiter

Zaterdag 09 december 2017 - 21:52   I

Het raakt maar niet op gang bij Racing Genk en trainer Albert Stuivenberg. De Limburgers raakten niet voorbij Eupen. Ook Antwerp kon niet winnen

RC Genk - Eupen 1-1

Het was een erg stroeve wedstrijd met weinig kansen. Na 40 minuten kwam Genk nog wel op voorsprong dankzij een klasseflits van Zhegrova. De mentale klap volgde al snel want nog voor de rust stond het 1-1 dankzij Garcia. Na de pauze werd er niet meer gescoord. Opnieuw een blamage voor Genk en Stuivenberg. Die mag stilaan beginnen vrezen voor zijn job.

Antwerp - Moeskroen 1-0

Antwerp was de ploeg die het meeste initiatief nam en enkele goede kansen bij elkaar voetbalde. Onder meer Owusu en Buta lieten het liggen. Al moest de Great Old wel oplette, Bolat moest af en toe gevat tussenkomen. Uiteindelijk was het Haroun die het enige doelpunt maakte.

Poll: Kan Stuivenberg het nog omkeren?