Niels Destadsbader is opeens openhartig over zijn liefdesleven

Niels Destadsbader is opeens openhartig over zijn liefdesleven
Dinsdag 22 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

De mama van Niels Destadsbader maakt zich zorgen. Ze weet hoe groot de kinderwens is van Niels en ze hoopt dan ook dat hij alsnog iemand zal vinden waarmee hij kinderen kan krijgen.

“Wij hopen voor hem dat hij nog kinderen krijgt, dat hij ook eens iemand vindt”, vertelt Cathérine in het programma 'Waarom Wachten'. “Niels zegt namelijk wel eens dat hij kinderen wil. Hij zegt me dan: ‘Ik vraag me soms af of je dat fysiek nog wel zou aankunnen als ik een kindje zou hebben.’”

Niels blijft er rustig onder. “Het loopt zoals het loopt”, reageert hij. “Als het er niet van komt, is het ook maar zo. Al zou ik het wel een gemis vinden. Maar ik zou liever niet als enige vijftiger mijn kleuter ophalen aan de schoolpoort, anders wordt het misschien wel wat gênant. (lacht)

Liefdesleven

Voorts is Niels ook openhartig over zijn liefdesleven. "Als ik naar mijn liefdesparcours kijk, heb ik blijkbaar niet goed opgelet in de les", aldus de zanger en voetballiefhebber. Niels hoopt in de toekomst toch iemand tegen te komen met wie hij zijn leven lang samen kan blijven.

TAGS  I  Niels Destadsbader

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024