Nicky Hayen geeft dé verklaring voor compleet gemiste competitiestart: "Als je dat ziet"

Nicky Hayen geeft dé verklaring voor compleet gemiste competitiestart:
Maandag 05 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Maxim De Cuyper heeft gereageerd op de gemiste start van Club Brugge. Club verloor de Supercup tegen Union en slaagde er nadien niet om die knop om te draaien. Het speelde thuis 1-1 gelijk tegen KV Mechelen en zondag verloor het met 1-0 van Standard.

Bij Brugge mocht De Cuyper na 45 minuten invallen, maar hij kon niet voorkomen dat Club uiteindelijk met lege handen naar huis moest. Op de kanalen van de club laat de linksachter zich nu uit over de gemiste start van zijn team. Een 1 op 6 is dan ook veel te weinig.

“Je mag inderdaad zeggen dat Club een onherkenbare wedstrijd speelde”, staat er te lezen op de website van de club. "Starten met één op zes was niet de bedoeling om het nieuwe seizoen te starten. Vandaag was gewoon niet goed genoeg." 

Coach Nicky Hayen ziet dat het in de week wel lukt: “Nochtans lag de intensiteit op training de voorbije week wel hoog. Als je ziet welke 'killer passes' we op training kunnen geven en welke lijnen we kunnen openbreken onder hoge druk, is het jammer dat we dat niet kunnen doen in de wedstrijd. Het is gewoon op dit moment niet voldoende.”

Poll: Waar eindigt Club Brugge dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen  I  Maxim De Cuyper

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024