Net voor levensbelangrijke wedstrijd doet Lierse opvallende transfer

Net voor levensbelangrijke wedstrijd doet Lierse opvallende transfer
Maandag 20 februari 2017 - 20:00   I   door Redactie

Lierse staat deze week voor een levensbelangrijke wedstrijd tegen Roeselare. En net nu komen de Pallieters met opvallend nieuws.

Lierse kondigt op zijn website de transfer van Auyb Masika aan. De sterkhouder vertrekt naar het Chinese Beijing Renhe Football Club. Hij werd vorig jaar definitief overgenomen van RC Genk.

"Door de goede prestaties van de Belgisch-Keniaanse flankaanvaller dit seizoen in de Proximus League kwam hij in het vizier van de Chinese club. De transfermarkt in China loopt nog tot 28 februari", geeft de club een woordje uitleg op zijn website.

"Lierse beseft dat de timing voor een uitgaande transfer niet ideaal is, maar het aanbod van de Chinese club betekende een serieuze meerwaarde en is ook belangrijk voor de financiële stabiliteit van de club. Daarnaast is het ook voor de speler een mooie opportuniteit die de club hem niet wil ontnemen."

"Lierse wil tenslotte ook nog benadrukken dat deze transfer niks afdoet aan de sportieve ambities van de club, waarbij de focus nog steeds ligt op de wedstrijd van komende zondag en het behalen van de finalewedstrijden voor de mogelijke promotie naar 1A."

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024