Nauwelijks in actie bij Club Brugge: "Dan wil ik er absoluut weg"

Nauwelijks in actie bij Club Brugge:
Zondag 03 december 2017 - 12:07   I  

Club Brugge haalde helemaal op het einde van de vorige transferperiode Jordy Clasie naar het Jan Breydelstadion. Mede door blessureleed kon de Nederlander zich nog niet doorzetten bij blauw-zwart, maar hij heeft geduld.

"De ploeg draait goed en dan is het sowieso moeilijk om als nieuwkomer een basisplaats te veroveren, maar ik voel me wel steeds beter", vertelt Clasie in Krant van West-Vlaanderen.

"De eerste weken had ik een aanpassingsperiode nodig en moest ik mijn drive binnen het team vinden, maar ik voel me week na week sterker en fitter. Het gaat de goede kant op. Nu wacht ik op die ene kans. Die zal er zeker komen en dan moet ik zorgen dat ik er sta."

Terug naar Southampton?

Over zijn toekomst is Clasie duidelijk. De middenvelder wil absoluut spelen. "Volgend jaar zal ik in dezelfde situatie zitten als afgelopen zomer. Ik lig nog tot 2020 onder contract bij Southampton, maar op dat vlak is het afwachten.

"Als ik weet dat ik in Engeland weinig perspectieven heb op speelkansen, wil ik daar absoluut weg. Ik moet op het veld staan om me gelukkig te voelen", besluit Clasie.

Poll: Moet Clasie meer kansen krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Clasie  I   Club Brugge  I   Southampton

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024